Uusia näkökulmia saavutettavampaan ohjaukseen

Yleinen

Kaksi kättä pitelee pädiä, jossa näkyy videon ruudulla.

Julkaisemme elokuussa Saavutettavat polut -verkkosivuston, jonne olemme koonneet parhaimpia työkaluja ja suosituksia hankkeestamme. Olemme yhdessä osallistujiemme kanssa kokeilleet, kehittäneet ja arvioineet erilaisia digitaalisia oppimis- ja ohjausympäristöjä ja kehittäneet saavutettavampia koulutuspolkuja. Olemme pilotoineet erilaisia menetelmiä ja malleja toisella asteella, korkea-asteella ja kolmannen sektorin toimintaympäristöissä.

Pieniä maistiaisia Saavutettavista poluista löydät hankkeemme soittolistalta. Olemme julkaisseet neljän webinaarin sarjan. Löydät hankkeemme soittolistasta videoita, joissa käsitellään erilaisia näkökulmia saavutettavuuteen ja ohjaukseen.

1) Elina Tapio: Multimodaalisuus verkkoympäristöissä, 2) Sanna Wenström: Laaja-alaiset vahvuudet saavutettavien koulutuspolkujen ja oppimisen tukena, 3) Laura Paaso: Voimakehä osaamisidentiteetin perustana ja 4) Susi Nousiainen ja Elina Tapio: Kunnioittava kohtaaminen verkkoympäristöissä. Lisäksi löydät kolme saavutettavuuteen ja sosiaaliseen kestävyyteen perehdyttävää videota. Saako oppia -hankkeen soittolista (Linkki avautuu uuteen välilehteen.) Videot on tekstitetty.

Last modified: 30.6.2023