Saako oppia -hanke haastaa mukaan saavutettavuuskävely-kampanjaan!

Yleinen

Saako oppia -hankkeen Saavutettavuuskävely-kampaja! Osalliustu mukaan 30.1. - 24.2.2023

Hankkeen Instagram-tilin kantavana teemana juuri nyt: saavutettavuuskävely!

Saavutettavuuskävely on sukua esteettömyyskävelylle tai -kierrokselle. Esteettömyyskävelyllä voidaan selvittää ympäristössä havaittuja ongelmia ja käyttäjien tarpeita.

Saavutettavuuskävelyllä haluamme nostaa esiin, millaisista asioista syntyy saavutettavuus. Millaisessa tilassa sinulle tulee esimerkiksi turvallinen olo? Mistä syntyy tunne siitä, että on tervetullut?

Instagram-julkaisuissa pohdimme, millaisia asioita työpaikan saavutettavuuskävely voisi pitää sisällään. Tähän mennessä olemme tehneet huomioita esimerkiksi työpaikan opastekylteistä sekä sisälämpötilasta.

Haastamme teidät mukaan pohtimaan, miten saavutettavuutta voidaan eri tavoin työpaikoilla huomioida. Kampanja on käynnissä 30.1.–24.2.2023. Osallistu mukaan keskusteluun aihetunnisteilla #saavutettavuuskavely ja #saako_oppia.

Last modified: 15.2.2023